Minisemester, SK Premium och veckokolumn

Vår minisemester i Nerja var fantastisk. Vi hade fått låna ett hus men åkte direkt till Burrianastranden på lördagen. Det var tyvärr röd flagg och riktigt rejäla vågor så vi fick bada i strandkanten, men det var ändå underbart att låta sig genomblåsas ordentligt och jösses vad Nerja är vackert! Jag jobbade där i 1,5 år 2012 och 2013, pendlade dit dagligen och då tänkte jag inte på det. Men nu har jag inte varit där på länge och kusten är verkligen spektakulär. Vi hann med paella, grottorna (där vi förutom munskydd även fick bära plasthandskar och ta tempen innan vi släpptes in), poolbad i världens största saltvattenspool, grillning, tur på havet med trampebåt (inga vågor och kristallklart vatten på söndagen) och slutligen en utflykt till Maro innan hemfärd i måndags. Bäst av allt förutom umgänget och miljöombyte var att jag för första gången på många månader kopplade bort jobbet helt (nästan). Tog med datorn men öppnade den inte en enda gång. Det var faktiskt ganska välbehövligt.

På grund av ovanstående blev det ingen stor fanfar här inne när vi drog igång Sydkustens nya premiumtjänst, SK Premium, med chans att prova gratis sista dagarna i augusti.

Om ni har någon koppling till Spanien rekommenderar jag varmt att ni skriver upp er här https://www.sydkusten.es/sk/club-sk/169

De som fick nyhetsbrevet i helgen, fick även läsa min första veckokolumn, som hädanefter är en del av det exklusiva material som bara premiummedlemmar får https://www.sydkusten.es/sk/384/a/29625/-i-ar-costa-del-sol-spanien-i-/

Bara en sån sak! 😉

Vi kommer också publicera exklusiva reportage samt Mats Björkmans mycket omtyckta vlogg som i övrigt endast blir publik på fredagar. Premiummedlemmar kan se hans informativa, djuplodande och varierande inlägg alla vardagar!

Igår började skolan! Men det berättar jag om en annan dag! Kan avslöja redan nu att Iván som är en segväckt typ, studsade upp ur sängen sjungandes, långt innan jag var tvungen att väcka honom. Inte ens munskyddskravet kunde solka glädjen över att äntligen, äntligen få träffa alla kompisar igen.

2 tankar på “Minisemester, SK Premium och veckokolumn

 1. Er minisemester verkar ha varit underbar! Det var nog välbehövligt att komma hemifrån lite. Vilken otroligt vacker kust! Jag har aldrig varit i Nerja, men det ser vackert ut när jag googlar. Och med bergen i bakgrunden!

  Funkar det bra i skolan? Disa börjar inte förrän nästa torsdag, men hon ser fram emot det! Vi ska fira första skoldagen med sängfrukost (drömtårta) precis som när hon fyllde år 🙂 Om jag orkar upp och baka…

  Låter besvärligt med alla blodprov. Inte för de vuxna, utan för barnen, som kanske tycker att det är obehagligt. Undrar hur det här läsåret kommer att bli!

  Gilla

  • Det har gått jättebra och Iván är så lycklig! Så kul för Disa!! Lite trist att hennes första skolår är just i år, men ändå, man ska inte fokusera på det negativa utan det roliga såklart. Vi har inte testats än men det är ett stick i fingret så jag tycker inte att det borde vara något traumatiskt alls. Däremot är väl frågan hur pass effektivt det kommer att vara och hur mycket kaos det kan leda till med felaktiga resultat… vi får se. Skolledningen viker sig inte på den punkten trots protester från barnläkare bland föräldrarna och andra som rådfrågat sina husläkare som också avråder…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s