Nytt nummer av SK ute!

Idag har jag varit ute på tidningsdistribution med min kollega Richard på tidningen! En mycket trevlig förmiddag med frukost på café och bil runt Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola och sedan fick jag själv köra och lämna på turistbyrån i vackra Mijas Pueblo och på sportklubben i mitt eget område. Ombyte förnöjer.

Här kan ni läsa det rykande färska nya numret https://issuu.com/sydkusten/docs/sk_20_3

Vill slå ett extra slag för några av mina egna artiklar (bara ett axplock, det finns mycket mer!)

Puerto Banús: Halvt sekel i guldbokstäver

Spanska ultrahögern särskilt extrem

Och så min egen kolumn såklart: Vad då #yomequedoencasa?

Önskar er en fin måndagkväll!

4 tankar på “Nytt nummer av SK ute!

 1. Hej Carin!
  Följer bloggen och Sydkusten, prenumererar men får varken vloggar el info. Nåt är fel men Richard sa att jag skulle regga mig på nytt för jag hade avreggat nyhetsbrev i maj nångång…Har inte hjälpt… Jag läser ju jämt på SK så jag behövde inte nyhetsbrev då alltså….får ju många mejl…men nu…Vloggar vill jag ju ha iaf…vamos a ver…
  Kram /Irene

  Gilla

  • Hej Irene, oj det där låter ju inte alls bra. Du har alltså betalat för SK Premium men får inte de dagliga utskicken? Har du kollat din spam? Om det inte fungerar så maila gärna Richard direkt för det är han som har hand om prenumerationerna och kan se vad som är fel. Hoppas vi kan få rätt på det snabbt!! Kram

   Gilla

   • Hej!
    Jo jag betalar men det verkar inte funka för att – som Richard sa att jag avregistrerat nyhetsbrev för några månader sen. Jag skulle regga på mig igen och gjorde som han sa men det funkar inte iaf…Jag får mejla igen…
    Nej inget i skräpposten. Nu har jag väl missat en massa vloggar 🙂
    Chao ♥♥

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s